Egenvårdsremiss

Om du vill söka till Ryggkirurgiska Kliniken ska du fylla i en egenvårdsremiss via inloggning med Mobilt BankID, e-legitimation eller bankdosa på 1177.se

OBS! Om Du tillhör Stockholms läns landsting måste Du ha en konsultationsremiss från primärvården innan Du kan söka till oss. När vi fått konsultationsremissen skickar vi en egenvårdsremiss till Dig som Du då fyller i.

Klicka här för att komma dit

När du har loggat in ska du söka upp Ryggkirurgiska Kliniken genom att klicka på länken ”Hitta och lägg till” som finns till höger om ”Mottagningar” lägg till Ryggkirurgiska Kliniken.

När du klickar på den länken kommer du in på vår sida och där väljer du den egenvårdsremiss som är aktuell för dig, tänk på att egenvårdsremissen är i del 1 och del 2 och båda ska fyllas i.

Om du inte har BankID kan du hämta egenvårdsremissen för rygg HÄR och för nacke HÄR. Därefter sparar du ner den på din dator och svarar på frågorna. Stäng sedan dokumentet och maila den till oss som en bifogad fil alternativt så kan du skriva ut formuläret och skicka det per post, se adress nedan. Alternativt hämta dokumenten här till höger på sidan!

För sig som inte har BankID:

För dig som inte har någon dator eller BankID kan du kontakta vår växel på 0152-263 00 så skickar vi hem en egenvårdsremiss.

Via 1177.se kan du även beställa journalkopior, recept och sjukintyg.

Om du inte har BankID kan du skriva ut blanketten ”Begäran journalkopior” HÄR och posta till oss. Gällande recept och läkarintyg kan du även kontakta vår växel 0152-263 00.

Adress: Ryggkirurgiska Kliniken, Löt, 645 94 Strängnäs.

Uppdaterad 10 april, 2018